Vill du veta mer?
Kontakta oss genom formuläret nedan så återkommer vi till dig! 
 
Namn
 
Telefon/E-post
 
Meddelande
 
 

Energismart

Spara in på energikostnaderna!


Snabbt • Smart • Enkelt

Genom energismarta val i vardagen kan vi alla bidra till minskade utsläpp av växthusgaser. Vår energianvändning i bostaden påverkar klimatet globalt och på lång sikt.

Låt oss hjälpa dig att spara energi och sänka dina värmekostnader genom regelbunden kontroll och service. En sådan service minimerar riskerna för akuta driftstopp, dessutom får man löpande information om ventilationens status. En kontroll av ventilationsanläggningen och byte luftfilter blir en sparbössa som samtidigt förbättrar miljön!

Våra servicekontroller och luftfilter ska skydda komponenter och förbättra miljön, samtidigt som de skall bidra till att sänka dina totala driftskostnader. Visste du t ex att den största kostnaden för luftfiltret sett ur ett livscykelperspektiv utgörs av fläktens energikonsumtion?


Bli energismart!
Genom regelbunden service och filterbyte på din ventilation minskar du energianvändningen i bostaden samtidigt som det ger det ett grundskydd för mekaniska komponenter såsom fläktar, värmeväxlare och värmebatterier i din ventilationsanläggning.