Bostadsventilation

Vi är specialister på bostadsventilation och utför installation, service, rengöring och reparation på alla typer av aggregat, fläktar och system för luftbehandling. En fungerande ventilation är viktigt för sunda och hälsosamma bostäder. Vi har mer än 35 års erfarenhet av området och arbetar alltid snabbt och effektivt!

För att ventilationssystemet ska behålla sin funktion i många år framöver utan otrevliga överraskningar bör du kontrollera det och rengöra kanalerna med jämna mellanrum. Löpande service och regelbundna filterbyten minimerar risken för akuta driftstopp och ger värdefull information om ventilationens status. Hemluft ser till att hålla dig och ditt hus friskt.

Villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, förvaltare och mindre företag är vanliga kunder för oss. I alltifrån skolor och vårdlokaler till flerbostadshus, kontorsbyggnader och personalutrymmen i industribyggnader sköter vi installation och service av ventilation med bravur. Snabbt utförande och högsta kvalitet är något vi garanterar, oavsett ventilationssystem.

Helhetslösningar för din ventilation

Målet är att bli ditt självklara val för allt vad gäller ventilation och luftbehandling. Av oss får du hjälp med installation, service, och reservdelar. Vi arbetar med de flesta varumärken på marknaden.

En ny ventilationsfläkt eller ventilationsaggregat med värmeåtervinning från Hemluft ger hög driftsäkerhet, låg energianvändning och låg ljudnivå. För att inte tala om minskade service- och underhållskostnader. Energibesparande EC-motorer driver våra fläktar och aggregat, vilket minskar elförbrukningen med upp till 60 procent. Med andra ord kan du spara upp till ca 6000 kWh/år.

 Ett axplock av våra ventilationssystem

I vårt sortiment hittar du bl.a. ventilationsfläktar och ventilationsaggregat från FläktWoods, Bacho Ventilation, Svenska Fläkt, ABB, Minimaster, Minivent, ACF, ACC, ACJ, RDKG, RDAA, RDAB, RDKA, RDKR, RDAR, Rexonet, Rexovent, Temovex, 480 S, Husqvarna, QVFTX, QVLV6, Ventex, Vevex, Stratos, Essvent, Flexivent, VGS 400, VGS 700, Essvex, Flexit, Villavent, Systemair, VM1, VM2, SVAB och Skänninge Ventilation.

Kontakta oss via mailen: info@hemluft.se eller genom att ringa oss på telefon: 08-649 7700 och boka ett personligt besök. Vi skapar en högkvalitativ skräddarsydd lösning anpassad efter just dina behov.

Tack vare ROT-avdraget är det nu extra förmånligt att uppgradera ventilationen!

Hemluft - Tel: 08-649 77 00 - Besöksadress: Paviljongvägen 5 - 132 40 Saltsjö-Boo

© 2017 Hemluft

TOP