Ventilation i Stockholm

Installation och Service av ventilation i Stockholm

Vi gör hembesök och kontrollerar din ventilation. På plats får du åtgärdsförslag och vi tipsar om energibesparande åtgärder som leder till behagligare inomhusklimat samtidigt som uppvärmningskostnaderna hålls nere.

Ett samtal med oss kan spara dig upp till 55 %!

08-649 77 00

Ventilation i Stockholm med snabb och pålitlig service 

Hemluft är din Ventilationsfirma i Stockholm med lång erfarenhet inom ventilation 

Vi är ventilationsfirman som jobbar med alla typer av ventilation och luftbehandling. Vårt mål är att ge dig den snabbaste och bästa servicen. Som kund hos oss hjälper vi dig med din ventilation och luftbehandling, vi ger dig möjlighet till många olika lösningar för ventilation och luftbehandling. Din ventilation levereras snabbt och problemfritt av våra duktiga tekniker. En bra ventilation består av viktiga komponenter som ventilations-aggregat eller fläktar för frånluft eller aggregat med både till och frånluft, samt värmeväxlare, filter mm. Vi konverterar även självdrag till mekanisk frånluft, genom en samlingslåda med en frånluft fläkt på skorstenen. Vi jobbar tätt tillsammans med byggföretag, där vi installerar system för ventilation och luftbehandling, vid nybyggnad och ombyggnad. Vi utför felsökning, service och åtgärdar fel och brister på system för luftbehandling och ventilation åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och förvaltare. Vi utför funktionskontroll av system för ventilation och luftbehandling, kanalrengöring, rengöring av ventilations-kanaler, rengöring av aggregat, inställning av luftflöden inkl luftflödes-protokoll, filter byten och ren service. FTX Aggregat för ventilation kallas även återvinningsaggregat, ventilationsaggregat, värmeåtervinningsaggregat, luftvärmeaggregat. Vi är kort och gott experter på ventilation och luftbehandling

Hemluft Ventilation AB har noga utvald personal som arbetar med stor kompetens inom ventilation i Stockholm som innefattar många års erfarenhet. Kontoret i Nacka utgör utgångspunkten för all verksamhet men vi jobbar med med ventilation i stockholms området.

Vi kan ventilation. Om ni har problem med ventilationen, felsöker vi och åtgärdar problemen. Vid om- eller nybyggnation erbjuder vi er lösningar för att ni ska få en optimal ventilationslösning. Vi byter ventilationsaggregat och fläktar, vår ”paradgren” är konvertering av självdrag till mekaniskt frånluftsystem, fläktstyrd frånluftsventilation. Har ni problem med ventilation i stockholm tveka då inte på att höra av er till oss.

Kontakta oss, så hjälper vi dig med byte av fläktar tex takfläkt, ventilationsaggregat, ombyggnad och renovering av befintliga ventilationssystem, filterbyten, kanalrengöring samt service & felsökning.

Vi är experter på att konvertera självdragshus till mekanisk frånluftsventilation

För att få god ventilation och luftväxling, strävar man efter att skapa undertryck i huset, så att luften "dras” nerifrån och upp genom huset och ut genom skorstenen. Vi får ofta frågan om att utföra den här typen av installationer, att konvertera självdrag till en skräddarsydd och måttanpassad mekanisk frånluft ventilation. Det är inte ovanligt att äldre hus med självdrag förlorar luftväxlingen och ventilationen helt, efter att man byter fönster, isolerar och tätar huset eller byter uppvärmning och ersätter den gamla typen av uppvärmning med värmepumpar, direktverkande el och fjärrvärme. Det som då behöver göras är att konvertera självdraget till mekanisk frånluft ventilation. Vi utför den här typen av konverteringar regelbundet.

Kontakta oss för ett personligt besök så hjälper vi dig till en skräddarsydd lösning som passar just din bostad.

Det är idag bevisat att ohälsa direkt kan kopplas ihop med en dålig inomhusmiljö vilket ytterligare belyser vikten av en god ventilation - och i Stockholm är det oss du skall prata med!
 

Ventilation - mer info

Klicka runt på vår hemsida eller kontakta oss, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med din ventilation i Stockholm!

Läs mer om:
BostadsventilationFrånluftsventilationLuftfilterVentilationsaggregatVentilationsfilterFilter ventilationVentilationskontrollVentilationssystem eller Värmeväxlare

Hemluft - Tel: 08-649 77 00 - Besöksadress: Paviljongvägen 5 - 132 40 Saltsjö-Boo

© 2017 Hemluft

TOP