Ventilationsfilter 

Bra filter gör inte bara att mekaniska komponenter håller bättre och längre, de ger dessutom ett bra skydd mot luftburna sjukdomar. Dålig ventilation leder till dålig luftkvalitet vilket snabbt leder till andningsbesvär eller kroniska sjukdomar och allergier.

Prenumerera på ventilationsfilter

Via oss kan du lätt abonnera på filter till din ventilation. Detta är en smidig lösning för att alltid vara försäkrad om att ha nyservade och högpresterande filter i din ventilation. Vill du läsa mer om denna smarta lösning, klicka på länken nedan:
» Läs mer om filterabonnemang 

Vi kommer även gärna hem till dig för att ge dig tips och råd om hur du på bästa sätt kan förbättra din ventilation och ditt inomhusklimat.

Du kan också klicka runt på vår hemsida och läsa mer eller kontakta oss och låta oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din ventilation och dina ventilationsfilter! Vi har många strängar på vår lyra och vi vet mycket om hur du inte bara sparar pengar utan dessutom mår bättre!

Läs mer om:
BostadsventilationFrånluftsventilationLuftfilterVentilationVentilationsaggregatVentilationskontrollVentilationssystem ellerVärmeväxlare

Hemluft - Tel: 08-649 77 00 - Besöksadress: Paviljongvägen 5 - 132 40 Saltsjö-Boo

© 2017 Hemluft

TOP